Van Raaij Wellness- en Sportmassage

Diensten

 

Wat zijn de behandelingen.

Je kan bij mij terecht voor zeer veel verschillende massages. Ik ben een echte sportmasseur. Ik hou van stevige massages en het losmaken van de onderste lagen zodat je minder last hebt van je lijf en je doorbloeding weer beter kan stromen.

Ik kan me echter voorstellen dat niet iedereen sportmassages lekker vindt. Ik heb dan ook een heel scala aan andere massages om uit te kiezen.

Je kan ook kiezen voor een Combimassage. Zit je ergens "vast" dan heeft een relax massage geen zin. Dan wil je dat de gespannen punten aangepakt worden. Delen van deze massage zullen ontspannen zijn, andere gedeelten juist niet, aangezien daar de spanningen zitten die je weg wil hebben gemasseerd.

Sportmassage. Er wordt heel gericht gemasseerd om de spierspanningen weg te halen. Voor het sporten zal dit een snellere diepere massage zijn, na het sporten een langzamere massage gericht op herstel van de spieren.

Vaak geef ik sportmassages in combinatie met triggerpoint massage. Triggerpoints zijn kleine blokkades in de spieren die grote consequenties kunnen hebben. De spier kan niet optimaal functioneren en daarbij geeft de triggerpoint een uitstraling naar een totaal ander gebied. Ik spoor ze op en probeer ze zo effectief mogelijk te verhelpen.


Tapen. Bij een blessure kan iemand een tapeconstructie nodig hebben. Door middel van veel vragen en functietesten kunnen we bepalen welke tapeconstructie er nodig is en of iemand überhaupt zijn sport mag uitvoeren in wedstrijdvorm of dat het verstandiger is om een lichte training te volgen. Het kan ook zo zijn dat er wordt geadviseerd even rust te pakken zodat de spier zich kan herstellen voordat de blessure nog groter wordt.


Manuele Lymfedrainage geef ik als iemand veel vocht vasthoudt. Dit kan na een blessure zijn, maar het kan ook oedeem zijn. Manuele lymfedrainage geeft direct verlichting. Het is een zeer zachte massage die de lymfe aan het werk zet. Dit blijft zeer lang aanhouden.

Diepe ontspanningsmassage. Deze massages heb ik ontwikkeld om diepe ontspanning te geven. Het zijn veelomvattende massage waarbij diverse technieken worden toegepast. Het lichaam komt in ultieme staat van ontspanning. Met deze massages wordt het hele lichaam gemasseerd. Uitgezonderd natuurlijk "private" plekken. Ik kan een aantal verschillende diepe ontspanningsmassage aanbieden. Ze hebben de namen van goden of godinnen gekregen. Hieronder meer.Kosten reguliere  massages:

- Relax massage: 50 minuten - € 65,-

- Reguliere Sportmassage: 55 minuten -   € 60,-

- Deep Tissue Sportmassage - 55 minuten - € 75,--

- Combimassage: 55 minuten -  € 60,-

- Massage met infrarood 60 minuten - € 90,-

- Manuele Lymfedrainage: per gebied 30 euro.


Massage met infrarood

Er zijn hele hardnekkige blessures. Vooral peesblessures. Je kan dan naar een fysiotherapeut gaan, rust houden, allerlei smeersels erop smeren, maar niets helpt eigenlijk. Met een speciaal infrarood massage met hoge vibratie heb je veel sneller resultaat en sneller herstel. Handig als je veel sport! De massage is een kruising tussen gewone sportmassage en behandeling met de infrarood. 

Deze massage kost 90,-. De duur van de massage is 55 minuten.


Deep Tissue Sportmassage
Er is een groot verschil tussen een gewone sportmassage en een Deep Tissue sportmassage. Bij de Deep Tissue sportmassage maak ik eerst zonder olie bindweefsel los, ga op zoek naar triggerpoints en ik masseer daarna met olie heel diep in je spieren. Ik vind knopen in je spieren waarvan je niet wist dat ze er zaten. Uiteraard wordt dit wel opgebouwd. Dit is de meest effectieve vorm van sportmassage. Het is een heftige massage, maar daarna heb je enorm veel voordeel en voel je weer helemaal los. Dit is de meest geboekte sportmassage.

Deze massage kost 75,-. De duur van de massage is 55 minuten.


Goden en Godinnen massage

Deze goden en godinnen massage wordt gegeven met heel veel warme olie. Je hele lichaam wordt gemasseerd. Ik stem af op wat jij op dat moment nodig hebt, zodat je in volledige ontspanning kan raken. Je gedachten dwalen af, je lijf komt in volledige ontspanning.

Deze massage kan je in twee tijdsvormen boeken.

1 uur - € 85,00

1,5 uur - € 100,00


Massage Laka

Deze massage is gebaseerd op een oude traditionele Hawaiiaanse massage. Deze staat voor een nieuw begin. Denk daarbij als je in een nieuw huis gaat wonen, gaat trouwen, een kindje krijgt, een scheiding verwerkt etc.. alle nieuwe beginnen worden verwelkomt met deze massage en alle oude ballast wordt weggeblazen.

Ook dit is weer een massage met heel veel warme olie. Er wordt gemasseerd met zowel handen als onderarmen. De bewegingen zijn vloeiend en overal voelbaar. Door deze massage kan je in een meditatieve staat komen en zo alles van je af laten glijden.

Een massage bij uitstek geschikt ook voor diegene die moeilijk uit hun hoofd kunnen komen.

Deze massage is alleen 1,5 uur te boeken. Kosten € 100,00


Massage Freyja

Freyja is de Noorse godin van liefde, schoonheid en aantrekkingskracht. Daar staat deze massage ook voor. Dit is een massage die je diep in ontspanning brengt. De muziek, de warme olie, de relaxte massage, de drukpunten alles is erop gericht om jou die ontspanning te geven die je op dit moment zo nodig hebt. Ook hier wordt je hele lichaam weer gemasseerd. Je begint bij deze massage liggend op je rug. Dit houdt in dat eerst de voorkant van je lichaam wordt gemasseerd. Je komt hierbij al echt in de ontspanning terecht. Deze massage is een echte aanrader voor mensen die net dat extra beetje "zen" in hun massages zoeken.


1 uur - € 85,00

1,5 uur - € 100,00


Massage Venus

Deze massage is een massage met de bekende Hotstones. De massage begint met heerlijke warme steentjes tussen je tenen en vingers. Je voeten en je handen worden vervolgens lekker ingepakt en de massage met de stenen kan beginnen. Masseren met Hotstones is een kunst. Het is niet alleen maar met warme stenen over je lijf heen glijden, het is voelen waar je blokkades zitten, wat dieper de warmte in laten trekken of juist heel licht de steen laten voelen om zo je spier te laten wennen. Hotstones zijn bij uitstek geschikt om afvalstoffen uit je lijf te halen. Maar ze hebben zoveel meer gezondheidsvoordelen. Hotstones zijn uitermate geschikt voor mensen met reumatische aandoeningen. De diepe warmte die doorwerkt geeft verlichting aan de pijn.

50 minuten - 65 euro

80 minuten - € 90,00


Afslankmassage Aurora

Aurora is de godin van de dageraad. Met deze stevig massage zie je ook pas na een paar keer het verschil. Zoals gezegd is het een zeer stevige, soms zelfs pijnlijke massage van bovenbenen en bilgebied. Deze massage is er alleen in kuur verband aangezien je na één keer nog geen verschil ziet in het reduceren van cellulite. Er wordt manueel gemasseerd en met cups. Daarnaast worden je benen voorzien van een pakking. Tijdens de pakking krijg je een heerlijke relax massage aan decolleté, gezicht en hoofd.

De behandeling duurt circa 45 minuten.

kosten in kuurverband - 5 behandelingen - € 475,00

bij 10 behandelingen 10 % korting - € 855,00

Dit zijn pakketprijzen en worden vooraf in rekening gebracht.


Reiki

Het kan zijn dat je niet lekker in je vel zit. Veel aan je hoofd heb of simpelweg emotioneel vast zit. Reiki is dan het middel bij uitstek om te ontspannen en ontvangen. Je hoeft alleen maar te liggen en de reiki op je in te laten werken. Je mag gewoon je kleren aanhouden.

Een reiki sessie duurt circa 45 minuten tot een uur. Dat verschilt een beetje per persoon. 

1 behandeling Reiki - € 60,00

  

Tapen en bandageren. Inclusief functietesten. Tussen de € 5,- en € 15,-

Het eerste bezoek zal altijd vooraf gegaan worden door een intake en desbetreffende functietesten om de blessure te traceren en op de juiste wijze te tapen. Kosten hiervoor bedragen dan ook die € 15,-.
 

 

 

 


Bellen
Map
Info