Van Raaij Wellness- en Sportmassage

Over ons

 

Mijn naam is Manuela van Raaij. Ik ben NGS sportmassseur en SCAS gecertificeerd sportzorgmasseur. Dit wordt ook wel fysiomasseur genoemd. Niet te verwarren met fysiotherapeut Op dit moment ben ik bezig met de opleiding fysiotherapeut. 

Ik ben een gepassioneerd masseur. Ik vind het heerlijk om mensen te helpen om weer verlichting te brengen en de spieren "uit de knoop" te halen.

Maar ook de echte wellness massages zijn heerlijk om te doen. Iemand volledig in ontspanning brengen. Even wegdromen terwijl je lichaam door aanraking zo heerlijk kan ontspannen.


 

Ik ben actief bij de voetbalvereniging SV Spero. Daar verzorg ik het 2de elftal. Iedere zondag ben ik dan ook langs de lijn te vinden. Op de donderdag sta ik in de verzorgingsruimte waar de jongens zich kunnen laten tapen en masseren door mij.

Daarnaast heb ik een eigen praktijk. U kunt hier bijna elke dag en avond terecht. Ik ben gevestigd in Elst gld. Grote Molenstraat 175. Daarnaast huur ik praktijkruimte in Amersfoort, pal naast de snelweg.

 

 

 

 


Map
Info